Plăți

Acceptăm mai multe metode de plată sigure

bank

TRANSFER BANCAR

Odată finalizată finalizarea plății, veți vedea pagina de confirmare a comenzii cu codul IBAN (International Bank Account Number) și BIC (SWIFT). De asemenea, veți primi un e-mail de confirmare care conține informațiile necesare pentru a efectua transferul. Vă rugăm să includeți numărul comenzii ca motiv de plată.
paypal

PAYPAL

De asemenea, acceptăm plăți prin PayPal, o metodă de plată online sigură și utilizată pe scară largă. Selectați opțiunea PayPal în timpul procesului de plată și veți fi redirecționat către site-ul PayPal pentru a finaliza plata. Dacă aveți un cont PayPal, vă veți conecta direct și veți putea efectua plata. Dacă nu aveți un cont PayPal, veți avea în continuare opțiunea de a plăti cu cardul de credit prin PayPal.

Odată ce plata este confirmată, comanda dumneavoastră va fi procesată.

Adresa de livrare introdusa in comanda trebuie neaparat sa coincida cu adresa de livrare de pe Paypal; în caz contrar, livrarea nu va fi posibilă.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay este o platformă de plată mobilă utilizată pe scară largă în China și operată de Grupul Alibaba.

Pentru a utiliza Alipay, urmați pașii de mai jos:

  1. În timpul procesului de plată pe site-ul nostru, vă rugăm să selectați Alipay ca metodă de plată. Veți fi redirecționat către o pagină de plată securizată Alipay.
  2. Urmați instrucțiunile furnizate pe pagina de plată Alipay pentru a vă autentifica plata. Ei vă pot cere să introduceți un cod de confirmare sau să furnizați detalii suplimentare pentru a finaliza tranzacția.
  3. După confirmarea plății pe Alipay, veți fi redirecționat către site-ul nostru, unde veți primi o confirmare a comenzii și detalii de plată.
wechat

WeChat

WeChat Pay este un sistem de plată mobil dezvoltat de Tencent, compania din spatele aplicației de mesagerie WeChat.

WeChat Pay permite clienților să efectueze plăți rapid și convenabil folosind conturile lor WeChat.

Pentru a utiliza WeChat Pay, urmați pașii de mai jos:

  1. În timpul procesului de plată, selectați WeChat Pay ca metodă de plată; vi se va furniza un cod QR unic reprezentând suma de plătit.
  2. Odată ce deschideți aplicația WeChat pe dispozitivul dvs. mobil, va trebui să scanați codul QR prin funcția de scanare încorporată și să confirmați plata introducând metoda de autentificare (de exemplu, un PIN sau amprenta digitală).
  3. Odată confirmată tranzacția și în urma transferului de fonduri, comanda dumneavoastră va fi procesată și expediată conform termenilor și condițiilor.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top